Spel

Spel något som intresserat människan sedan begynnelsen. Spel i olika former har tydligen en särskild dragningskraft på sinnet hos de flesta. En hel del har tagit till vara på det och arrangerar saker som en pokerturnering under en pokerkväll på riktigt, alltså inte på nätet. Dock kan det vara på sin plats att träna lite själv först, eller kanske så där lite smått på Internet. Att sätta sig ned vid ett riktigt bord och spela poker kan vara lite vanskligt utan träning. Man behöver få lite kläm på det där med poker odds. Till det kan en hold em calculator vara ett bra hjälpmedel. Om man inte har kläm på vad ordet betyder desto större anledning att börja träna först.
Ett sätt att få ut maximalt av en pokerturnering vore att hålla den på en båt. Tänk en kryssning med pokerspel. Om man förlorar pengar har man åtminstone fått en liten upplevelse av själva kryssningen till havs.
Pengar och poker kan vara ett litet problem. Ett praktiskt sätt, om än inte att rekommendera, är att om pengarna ta slut ansöka om ett smslån under partiets gång. Kanske inte så förståndigt förstås men möjligheten finns sedan en tid tillbaka.

> Får spel > Spelguiden

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.