Språk

Lära sig språk kan man göra på olika sätt. Snabbast lär vara att åka på en språkresa exempelvis till Kina för att lära sig kinesiska. Nu är det kanske inte alltid att rekommendera, inte om man lider av ordblindhet eller dyslexi som det skall kallas för egentligen.

För att anknyta till språk kan man konstatera att synen på språk mellan män och kvinnor ibland kan skilja sig åt. I alla fall i det underförstådda språket. Om en man ger en kvinna en present som dessa underkläder kan man förvänta sig att han har en del avsikter. Men om en kvinna ger en man en modeklocka typ Gucci är det en öppen fråga om vad hon förväntar sig.
Hade hon gett honom en skruvdragare är nog vinken rätt så uppenbar. Dvs något behöver fixas i huset och det gärna fort.

Men egentligen är det inte en mysig hemmakväll framför en braskamin som är det mest optimala i ett förhållande?

Comments are closed.