Handel

Handel på nätet ses i många fall som en lukrativ inkomstkälla. Dock så är det inte alla som lyckas med att skapa en fungerande webbshop. Ett litet problem är initialt som att välja rätt typ av shop samt vilket webbhotell man skall välja. När de sakerna väl är avklarade kommer det där med kunder.
Kunder som inte vill göra rätt för sig och betala. Använder man kreditkorts eller förskottsbetalning är det inga problem. Men postförskott eller faktura kan ge en del stök. Visserligen tappar man inga produkter med postförskott men hanteringen kostar en del att få tillbaka outlösta postförskott.
Ett sätt att minimera det hela kan vara att ta kreditupplysningar på de som skall beställa via postförskott eller via faktura.
Visserligen är det inte heller 100% säkert men det ger en liten fingervisning i alla fall om hur det kan vara.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.