Dörrar

Vad ska bra säkerhetsdörrar egentligen innefatta? Det här är inte alltid solklart för den som inte tänker på dörrar så ofta. När man väl har en bra dörr så är den ju bara en del av dekoren, men tänker man lite mer på detta så inser man hur pass viktigt det är med säkerhetsdörrar som håller måttet. Det finns flera viktiga komponenter att hålla utkik efter, här är några av de allra viktigaste…
Ljud, brand och kyla
En bra säkerhetsdörr ska klara av oljud, kyla och brand. Leta efter dörrar som håller brandklass EI30 och EI230. Då man ser närmre på dörrar som håller rätt säkerhetsklass så måste man även ta reda på hur de klarar av störande ljud och kyla. Det är ju inte meningen att dörren ska fungera som ventil där kall vind och stök släpps in hursomhelst.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.