Tid

Tid som förslavar eller ger möjligheter. Oavsett hur man uppfattar tid så är den begränsad det vi har till förfogande. Dygnets 24 timmar kan vi inte rubba, inte heller den tid vi finns till. Även om man nog kan förlänga den lite med hälsosamma vanor och undvika för riskabla situationer.
Men trots det så finns ett behov att ha en viss kontroll på tiden. Och har alltid funnits. Förr var det mest att hålla rätt på året när det var dags att så, skörda så den tidspassningen behövde inte vara så exakt.
Men i takt med det moderna samhällets utveckling krävdes det mer och mer kontroll över tiden. Och då klockor började göra sitt intåg i människors liv. Fler och fler modeller kom, modeskapare gav sig in och började designa sina egna modeller som denna till exempel.
Och trots mobiler med klockfunktion håller fortfarande klockan folk i ett fast grepp.

Comments are closed.